Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klussenbedrijf Bateau
Average rating:  
 11 reviews
by Fam Vanetie on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer renovatie

Nav een badkamer lekkage kwamen we in contact met Jan Boot. Vervolgens heeft hij zelf eerder dan de planning een prachtige badkamer afgeleverd. ondertussen ook beneden het toilet vernieuwd. Jan staat altijd voor je klaar. Wij komen voor de volgende klus zeker weer bij hem. En raden hem aan iedereen aan. Thanks Jan en tot snel.

by Peter en Patricia Vanetie on Klussenbedrijf Bateau
Zeer tevreden

Door spontane badkamer lekkage kwamen met Jan in contact. Hij heeft vervolgens een prachtige badkamer afgeleverd en ondertussen ook beneden een prachtig toilet. Hij denkt met je mee en helpt je met ideeën. Hij staat altijd voor je klaar. Voor een volgende klus komen wij weer bij hem terug. Thanks voor de badkamer en toilet. Tot snel weer.

by Fam Tournaij-Meijs on Klussenbedrijf Bateau
Meer dan tevreden

Recentelijk hebben wij onze badkamer door Jan Boot laten renoveren. Jan is een professionele en sympathieke vakman. Jan denkt vooruit, geeft goed advies, werkt georganiseert en netjes, heeft zeer veel ervaring, heeft een prettige persoonlijke benadering en komt zijn afspraken na. Jan en zijn team hebben een prachtige badkamer afgeleverd, binnen de afspraken, de tijd en de prijs. Wij zijn meer dan tevreden en raden Jan aan iedereen aan.

by Meijer on Klussenbedrijf Bateau
Zeeeeer tevreden!!

Onze badkamer moest onder tijdsdruk volledig worden vervangen. Dit was ons eigen fout in de planning waardoor de badkamerplaatsing een pronleem werd. Maar niet voor Bateau!!! Er waren duidelijke afspraken gemaakt om het toch nog te halen. Ongelofelijk fantastisch gedaan. Service gericht! Probleem oplossend. Super afgeleverd en ook nog gezellig!! Als er 6 sterren gegeven kon worden, dan deed ik dat.

by A.Menting on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer

Onlangs mijn kleine badkamer laten renoveren. Jan heeft mij advies gegeven en de tijd genomen alles goed door te spreken. Advies is voor mij erg belangrijk. Ik ben erg blij met het resultaat. De werkzaamheden zijn netjes gedaan en ook nog eens binnen de afgesproken tijd. Ben zo tevreden dat ik half november twee toiletten ga laten doen door Jan. Dit bedrijf is een aanrader!

by Westerhuis- Babakarchel on Klussenbedrijf Bateau
Verbouwing aan woning

Via mijn broer die Bateau eerder had genomen, kwamen wij in contact. Facturering was overzichtelijk, helder. De mannen die het kwamen uirvoeren waren goed aanspreekbaar, dachten mee en waren goed benaderbaar zowel in persoon als via de Whatsapp. Het geleverde werk is prachtig, wij zijn er erg blij mee.

by Fam. Muller on Klussenbedrijf Bateau
Super badkamer

Jan is een professionele, vakkundige en sympathieke vakman. Goed advies en overleg, mooie afwerking en binnen de afgesproken tijd de badkamer gerealiseerd.. Jan is zeer klantgericht en zijn slogan is dan ook “Jullie moeten er blij van worden” . Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe badkamer.

by Kim Weijma on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer

Leuk om onze badkamer op de site te zien.We zijn heel erg tevreden over het werk van Jan.Zeer prettig in de omgang en werkt heel netjes.Iedere avond was alles weer keurig opgeruimd.

by Casper on Klussenbedrijf Bateau
Nieuwe badkamer

Onze klus: nieuwe badkamer in een andere ruimte. Hierdoor moest alles vanaf de grond af worden opgebouwd om er een badkamer van te maken. Jan heeft alles zeer naar wens afgeleverd. Vakkundig persoon waarmbij wij het vooral ook fijn vonden dat we ook tijdens de bouw nog onze wensen konden aanpassen/bespreken. Hij is ook erg transparant in zijn aanpak, wat resulteert in een goed vertrouwen. Tevens oplossings gericht en ook fijn in de omgang. Zeker aan te raden!

Dankjewel voor de review

by Paul on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer verbouwing

Jan heeft bij ons de badkamer gerenoveerd.
Een prachtig stukje vakwerk!!
Groetjes Paul en Hanny, uit Heemstede

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»