Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klussenbedrijf Bateau
Average rating:  
 9 reviews
by Fam Tournaij-Meijs on Klussenbedrijf Bateau
Meer dan tevreden

Recentelijk hebben wij onze badkamer door Jan Boot laten renoveren. Jan is een professionele en sympathieke vakman. Jan denkt vooruit, geeft goed advies, werkt georganiseert en netjes, heeft zeer veel ervaring, heeft een prettige persoonlijke benadering en komt zijn afspraken na. Jan en zijn team hebben een prachtige badkamer afgeleverd, binnen de afspraken, de tijd en de prijs. Wij zijn meer dan tevreden en raden Jan aan iedereen aan.

by Meijer on Klussenbedrijf Bateau
Zeeeeer tevreden!!

Onze badkamer moest onder tijdsdruk volledig worden vervangen. Dit was ons eigen fout in de planning waardoor de badkamerplaatsing een pronleem werd. Maar niet voor Bateau!!! Er waren duidelijke afspraken gemaakt om het toch nog te halen. Ongelofelijk fantastisch gedaan. Service gericht! Probleem oplossend. Super afgeleverd en ook nog gezellig!! Als er 6 sterren gegeven kon worden, dan deed ik dat.

by A.Menting on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer

Onlangs mijn kleine badkamer laten renoveren. Jan heeft mij advies gegeven en de tijd genomen alles goed door te spreken. Advies is voor mij erg belangrijk. Ik ben erg blij met het resultaat. De werkzaamheden zijn netjes gedaan en ook nog eens binnen de afgesproken tijd. Ben zo tevreden dat ik half november twee toiletten ga laten doen door Jan. Dit bedrijf is een aanrader!

by Westerhuis- Babakarchel on Klussenbedrijf Bateau
Verbouwing aan woning

Via mijn broer die Bateau eerder had genomen, kwamen wij in contact. Facturering was overzichtelijk, helder. De mannen die het kwamen uirvoeren waren goed aanspreekbaar, dachten mee en waren goed benaderbaar zowel in persoon als via de Whatsapp. Het geleverde werk is prachtig, wij zijn er erg blij mee.

by Fam. Muller on Klussenbedrijf Bateau
Super badkamer

Jan is een professionele, vakkundige en sympathieke vakman. Goed advies en overleg, mooie afwerking en binnen de afgesproken tijd de badkamer gerealiseerd.. Jan is zeer klantgericht en zijn slogan is dan ook “Jullie moeten er blij van worden” . Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe badkamer.

by Kim Weijma on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer

Leuk om onze badkamer op de site te zien.We zijn heel erg tevreden over het werk van Jan.Zeer prettig in de omgang en werkt heel netjes.Iedere avond was alles weer keurig opgeruimd.

by Casper on Klussenbedrijf Bateau
Nieuwe badkamer

Onze klus: nieuwe badkamer in een andere ruimte. Hierdoor moest alles vanaf de grond af worden opgebouwd om er een badkamer van te maken. Jan heeft alles zeer naar wens afgeleverd. Vakkundig persoon waarmbij wij het vooral ook fijn vonden dat we ook tijdens de bouw nog onze wensen konden aanpassen/bespreken. Hij is ook erg transparant in zijn aanpak, wat resulteert in een goed vertrouwen. Tevens oplossings gericht en ook fijn in de omgang. Zeker aan te raden!

Dankjewel voor de review

by Paul on Klussenbedrijf Bateau
Badkamer verbouwing

Jan heeft bij ons de badkamer gerenoveerd.
Een prachtig stukje vakwerk!!
Groetjes Paul en Hanny, uit Heemstede

by Nicole van Maare on Klussenbedrijf Bateau
topper

Jan Boot van Klussenbedrijf Bateau heeft voor ons in het voorjaar 2017 onze hele benedenverdieping aangepakt.We wilde in eerste instantie alleen de keukenmuur doorbreken om een (nieuwe) open keuken te creëren in ons jaren-30 huis.

Al snel hadden we door dat we Jan konden vertrouwen om het iets groter aan te pakken.

Dus niet alleen doorbreken, maar onder andere al het loodgieterswerk, alle wijzigingen in electra, het betegelen en het stukken én sauzen van de gehele benedenverdieping.

Ruim een verdrievoudiging van de klus.Jan denkt mee, heeft veel ervaring en weet heel goed wat hij zelf kan en wanneer hij iemand anders moet inschakelen.

Hij komt zijn afspraken na, is niet snel tevreden (als hij het niet goed vindt, doet hij het over, in overleg met de klant) en is zeer prettig in de omgang.De goede ervaringen van buren in de straat waar hij verschillende klussen heeft afgerond (badkamers, wc’s, teveel om op te noemen) zorgt voor veel mond-op-mond reclame.

Dat hij het druk heeft is begrijpelijk, maar hij vindt altijd tijd om kleine klusjes tussendoor af te ronden.Kortom, een topper die we - bij een volgende klus - zeker terugvragen.Nicole van Ditmar Waterman-van Maare