Diensten

Slide

Latex spuiten met Airless pomp

Bij ons bent u op het juiste adres voor het spuiten van latex met een airless pomp. Wat is airless spuiten? Airless verf spuiten is een verfspuittechniek waarbij de vloeistof (in dit geval verf) door een plunjerpomp of door een membraanpomp wordt aangezogen en op hoge druk (tussen de 100 en 200 bar) wordt verneveld door een spuitpistool.
Slide

Complete keukens plaatsen/renoveren

Zijn uw keukenonderdelen aan vervanging toe en wilt u daarom snel en betaalbaar uw keuken een compleet nieuwe uitstraling geven? Uw oude keuken renoveren is dé oplossing! Door bijvoorbeeld de fronten, apparatuur en/ of het werkblad te vervangen creëert u al een compleet nieuwe look.
Slide

Elektrische Installaties

Wij bieden ook hulp bij verschillende elektrische installaties. De elektrische installatie van een woning omvat naast het zich in de meterkast bevindende materieel van de verdeelinrichting, alle zaken die hierop zijn aangesloten zoals: buizen, kabels, leidingen, schakelaars, wandcontactdozen, verlichtingsarmaturen, machines, toestellen.
Slide

Loodgieterswerkzaamheden

Een lekkage aan een waterleiding of een verstopping in uw toilet, het zijn vervelende zaken die direct opgelost dienen te worden. Met onze 24-uurs service staan onze medewerkers dag en nacht voor u klaar om deze problemen op te lossen.
Slide

Kozijnen Plaatsen

Toe aan iets nieuws aan je woning? Nieuwe kozijnen, in alle vormen en maten, kunnen een wereld van verschil maken! Kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het zal altijd bij je huis passen. Het is mogelijk om kozijnen in combinatie met keralit te plaatsen. Ook in diverse mooie kleuren te leveren.

Slide

Stucwerk

Is uw woning toe aan een opknapbeurt en bent u op zoek naar het perfecte stucwerk om dit mee te doen? Dan wilt u natuurlijk eerst weten welk soort stucwerk past in uw budget.
Slide

Plaatsen/Renoveren badkamers en toiletten

Op zoek naar iemand om nieuwe badkamers of toiletten te plaatsen of renoveren? Dit kunnen wij voor u doen! De redenen om nieuwe badkamers of toiletten kunnen onder anderen zijn: De huidige badkamer/toilet is verouderd en heeft vernieuwing nodig, of u wilt dat uw badkamer/toilet er moderner en frisser uit ziet.
Slide

Algemene renovatie en verbouwingen

Ook voor uw renovatie zit u goed bij ons aannemersbedrijf in Vogelenzang. Wij voorzien u van vakkundig advies en leveren kwalitatief vakwerk. Onze aannemers luisteren naar uw wensen en plannen. Wij bieden u altijd een praktische oplossing. Of het nu gaat om het opknappen van uw oude badkamer of het renoveren van een oude vervallen trap.